Liity mukaan!

Mikäli olet harrastanut matelijoita, sammakkoeläimiä, hämähäkkieläimiä tai hyönteisiä aikaisemminkin, olet täysi-ikäinen ja haluat auttaa kodittomaksi joutuneita herppejä, sinulla on nyt tilaisuus auttaa! Ilmoittaudu HeKo-ringin vapaaehtoiseksi sijoituskodiksi. Näin olet mukana rekisterissämme, josta etsimme vapaaehtoisia koteja kodittomaksi jääneille eläimille.

Mikä on sijoituskoti?

Herpille Koti -ringin toiminta perustuu vapaaehtoisiin sijoituskoteihin. Sijoituskotiehdokas on kuka tahansa herppiharrastaja, joka on täyttänyt alla olevan lomakkeen ja siten ilmoittautunut sijoituskotiehdokkaaksi.

Kun joskus tulevaisuudessa HeKo-rinki saa tiedon kotia tarvitsevasta herpistä, joka sopii sijoituskotiehdokkaan ilmoittamiin vaatimuksiin ja joka sijaitsee maantieteellisesti sopivalla alueella, otamme yhteyttä sijoituskotiehdokkaaseen ja kysymme, josko hän pystyisi tarjoamaan kodin herpille.

Sijoituskodiksi ilmoittautuminen ei siis sido sinua mihinkään: lopullisen päätöksen eläimen ottamisesta teet aina tapauskohtaisesti saatuasi kaikki saatavilla olevat tiedot kyseisestä eläimestä. Sinulla on aina myös oikeus kieltäytyä eläimen ottamisesta kotiisi.

Sijoituskotiehdokkaaksi ilmoittautuneet voivat milloin tahansa muuttaa antamiaan tietoja tai poistaa tietonsa tietokannastamme.

Ilmoittaudu!

Tutustu HeKo-ringin toimintaperiaatteisiin ja ohjeisiimme sijoituskodille, sekä henkilörekisterimme rekisteriselosteeseen (PDF-tiedosto).

Mikäli hyväksyt periaatteet ja ohjeet, täytä hakulomake ja ilmoittaudu sijoituskotiehdokkaaksi.